Tým
x

Tým

 

Ramesh Mamgain- Creative Indian Chef

 

Pro Zátiší Group pracuji od roku 2014. Předchozích 15 let jsem pracoval v mezinárodních hotelových řetězcích a špičkových restauracích v Indii a Asii.

V Zátiší oceňuji, že mám v kuchyni volnou ruku a mohu se plně vcítit do našich hostů. Chci, aby pro ně byla návštěva restaurace příjemným zážitkem, a tak se snažím najít, co je nadchne, překvapí a okouzlí.

Za nejdůležitější ve svém životě považuji svou rodinu a vymýšlení a přípravu neotřelých pokrmů. V Zátiší mám skvělou příležitost se stále zlepšovat, naše motto Yes, we can, říká vše. A asi jako většinu cizinců mě okouzlila Praha, žije se v ní krásně. 

 

 

 

 

 

Phone.: +420 222 221 155

Email: vzatisi,zatisigroup,cz

 

 

 

Igor Chramec – Executive Chef

 

altGastronomii jsem propadl již v 15 letech. Pracoval jsem ve špičkových restauracích v Anglii a v jednom novátorském podniku v Austrálii. Jsem původem ze Slovenka, ale svůj domov jsem nyní našel v Praze. Praha je mi blízká a myslím, že je plná inspirace.

Mým koníčkem je překvapivě vaření. Když chci udělat radost své rodině, přátelům připravím jim tzv. hearty food, jídlo, jehož příprava trvá déle, musí se mu dát dostatečná péče a čas, ale na výsledku je to poznat. S oblibou používám různé druhy koření a bylinek, jmenovitě nejčastěji asi tymián, římsky kmín a česnek.

 

 

 

 

 

  

Tel.: +420 222 221 155

vzatisi,zatisigroup,cz

 

 

Libor Pavlíček - Managing Director

alt

V Zátiší Group mě, myslím, považují skoro za součást inventáře :-). Pracuji tu téměř od úplných začátků. Je to neuvěřitelné, ale začínal jsem v roce 1993 jako vykulený číšník v restauraci Parnas. Postupně jsem se vypracoval na Chef de Rang, zástupce manažera, v roce 1997 jsem krátce pomáhal v Bellevue formovat nový tým a dnes jsem „doma“ V Zátiší. Jako manažer restaurace zde působím od roku 2001. Co mě tu takovou dobu drží? Jsou to možnosti růstu, neustálé hledání novinek, vylepšování a určitě také to, že je zde možné zavádět nové a někdy i převratné inovace. Baví mě pracovat s dlouholetými zákazníky, které není jednoduché udržet. Jejich náročnost a poptávka po něčem novém a lepším je asi nejdůležitější motivací pro můj vlastní rozvoj. Pomáhá mi k tomu také cestování za jídlem a vínem, což mám zároveň velmi rád.

Co se týče jídla, pochutnám si téměř na čemkoliv. Mou opravdovou vášní jsou však vína. Ze všeho nejvíc miluji ryzlinky z jižní Moravy, Porýní a Alsaska.

Motto

"Jídlo není pouze o uspokojování základních potřeb člověka, jde především o emoce a prožitek. Stejné je to i s uměním. Rozhodli jsme se tedy tyto dvě oblasti propojit. Zkuste si prostě jen sestavit své menu a my Vám k němu vybereme vína!"


Tel.: +420 222 221 155

Fax: +420 222 220 629

libor.pavlicek,zatisigroup,cz

 

 

Jan Kulhánek - Deputy Manager

alt

V restauraci V Zátiší pracuji od roku 2005, ale se Zátiší Group jsem se setkal již jako brigádník během mých studií.

A proč jsem si vybral gastronomii? Od dětství miluji dobré jídlo a vždy mě těšilo dělat lidem radost. V Zátiší jsem se postupně stal i vášnivým milovníkem vína.

Práce v Zátiší Group pro mě splňuje všechny atributy práce snů: možnost poskytovat prvotřídní kvalitu a skvělý servis, výborný tým, možnost osobního rozvoje, zázemí silné prosperující společnosti, ale hlavně, jsme všichni jedna velká rodina.

Ve volném čase se nejvíce věnuji manželce Evě, dceři Nele a synovi Ondrovi.

 

Rád se učím a poznávám nové věci a k tomu je tady každý den spousta příležitostí.

Těším se, až vás V Zátiší přivítám!

 

Tel.: +420 222 221 155

Fax: +420 222 220 629

vzatisi,zatisigroup,cz

 

 

V Zátiší Mlýnec Bellevue Žofín Garden Zátiší Club
foto foto foto foto foto