Naše události

Champagne brunch

Zažijete nedělní hostinu s Champagne v restauraci V Zátiší! Ochutnáte 7-chodové menu s láhví Champagne R&L Legras pro 2 osoby a s neomezenou konzumací piva i nealkoholických nápojů.

Více

ZIMNÍ FESTIVAL

Zažijte začátek roku plný dokonalých chutí V Zátiší. Od 15.1. do 13.2. jsme pro vás připravili lahodné 3-chodové menu s lahví Champagne pro 2 osoby za jedinečnou cenu 1 290 Kč.

Více

Nová manažerka Bára Kuziová

Představujeme vám Báru Kuziovou, která se nově ujala role manažerky naší restaurace. Bára je součástí týmu V Zátiší již 5 let, takže jste ji při vašich návštěvách určitě potkali.

Více

Marchesi di Gresy & Conterno Fantino s ochutnávkou lanýžového menu

Ve středu 2. 11. od 19.00 hodin u nás, ve spolupráci s VINO MARKUZZI, přivítáme zástupce vinařství Marchesi di Gresy z Barbaresca a vína z Monforte d´Alba Conterno Fantino.

Více

Červnová hostina

Šéfkuchař Igor Chramec Vám připravil červnovou hostinu plnou květů i barev.

Více

zimní Magazín Zátiší Group

Zimní číslo s interview s naším šéfkucchařem Igorem Chramcem a sezónními novinkami

Více

Chuť Alsaska do Zátiší přiveze michelinský kuchař Jérôme Jaegle

Do české metropole se chystá alsaský šéfkuchař Jérôme Jaegle. Majitel restaurace L’Alchémille oceněné prestižní michelinskou hvězdou z roku 2018 bude od 10 do 13. září připravovat v restauraci V Zátiší vybrané menu. V něm se tuzemským hostům představí neobvyklé ingredience, třeba pyl nebo chlorofyl.

Více

Letní magazín

Letní číslo našeho Magazínu Zátiší Group přináší rozhovor s Michalem Debrecénim, který vede divizi Fresh & Tasty, vhled do práce našich hostesek a tajný recept našeho šéfkuchaře Igora Chramce na BBQ omáčku. Dále tipy na ovocné drinky a bylinkovou zahrádku. Užijte si s námi rozmarné léto!

Více

rekonstrukce

Ve dnech od 29.7. do 6.8. bude z důvodů rekonstrukce zcela uzavřen provoz restaurace V Zátiší.

Více

Prázdninové menu V Zátiší

Prázdniny se v restauraci V Zátiší ponesou ve znamení lokální čerstvé zeleniny, bylinek, ale také chutí exotických dálek. Přijďte vyzkoušet osvěžující letní pokrmy šéfkuchaře Igora Chramce.

Více

Jarní magazín

Představujeme Vám nový Zátiší Group magazín! Kromě novinek z našich restaurací, cateringu i Fresh and Tasty, Vám přinášíme například tipy na skvělé bary, kde si užít příjemné zakončení večera. Dále se můžete přečíst třeba inspirativní myšleky Sanjiva Suriho, zakladatele Zátiší Group.

 

Více

Jarní novinky v menu

Obohatili jsme naše menu o několik novinek. Přijďte ochutnat pokrmy inspirované aktuální jarní sezonou!
 

Více

Červnová návštěva michelinského šéfkuchaře

Na začátku června bude v restauraci V Zátiší vařit hostující michelinský šéfkuchař Pascal Favre d’Anne. Přijďte ochutnat jeho vyhlášené pokrmy do restaurace V Zátiší.
 

Více

Únorové novinky v menu

Na surovinách nám záleží! V únoru jsme pro vás připravili novinky ze stařeného hovězího masa od výrobce Maso Klouda, kterého jsme také navštívili.

Více

Degustační menu s italskými víny

Přijďte k nám na speciální degustační menu šéfkuchaře Igora Chramce s vinným párováním z italského vinařství Giuseppe Gabbas. Menu s víny můžete ochutnávat od večera 16. ledna až do 18. ledna.

Více

Zimní magazín

Představujeme zimní Zátiší Group magazín. Objevte novinky z našich restaurací, cateringu a Fresh and Tasty. Jako vždy v něm najdete inspiraci a tipy ze světa gastronomie z celého světa.

Více

Vánoční menu

Naši šéfkuchaři pro vás připravili speciální vánoční menu, které budeme podávat celý prosinec.

Více

Podzimní Zátiší Group magazín

Představujeme náš nový Zátiší Group magazín se zajímavými tipy, jak si užít podzim s radostí. Pozveme vás na brunch i na sklenku portského a seznámíme vás s Gianem Lucou z naší divize Fresh and Tasty.

Více

Říjnové sezónní menu

Už jste někdy měli čokoládový chleba? Ne? V našem novém říjnovém menu jej můžete ochutnat!

Více

Návštěva michelinského šéfkuchaře Mourada Haddouche

Rozhovor o dojmech z návštěvy michelinského šéfkuchaře Mourada Haddouche v jeho restauraci v Burgundsku.

Více

Zářijové sezonní menu

Objevte podzimní chutě v našem zářijovém menu. Ochutnáte například srnčí hřbet s kaštany a brusinkami nebo candáta s dýní. Jako sladkou tečku poté francouzský jablečný koláč s calvados créme fraiche.

Více

SILVESTR 2018

Představujeme silvestrovské menu, které Vás bude provázet během posledního večera tohoto roku. Můžete se těšit na na bohaté pokrmy z různých koutů světa doprovázené výtečnými vínami.
Přijďte s námi přivítat nový rok!

Více

Nový koncept brunche

V neděli nechte vaření na nás. Od 9.září pro vás chystáme první brunch v novém konceptu.
Vybrané speciality si můžete vychutnávat každou neděli od 11 do 15. Brunch zahrnuje domácí limonádu, kávu, čaj a láhev vína pro 2. 

Více

Hostování michelinského šéfkuchaře
11. až 14. září

V období od 11. do 14. září se můžete těšit na kulinářský zážitek, který vám zprostředkuje držitel michelinské hvězdy Francouz Mourad Haddouche.

Více

Z magazín

Nová porce letních novinek je tu!

Více

Letní menu

Podívejte se na letní novinky, které servírujeme v průběhu celého léta.

Více

Art season V Zátiší 3

V Zátiší pro vás spouštíme unikátní projekt, který propojuje malířské umění s tím gastronomickým. V restauraci si můžete nově prohlédnout obraz od významného českého umělce Pavla Roučky.

Více

Obědové menu

Nově si u nás můžete vychutnat lahodné dvou nebo tříchodové obědové menu vždy po celý pracovní týden od 12 do 15 hodin. Tým šéfkuchařů ho pro vás každý týden obměňuje.

Více

Laima Viliune

Představujeme naši novou posilu kuchařského týmu.

Více

Chřestová sezóna

Přijďte k nám ochutnat chřestové novinky - polévku z bílého a zeleného chřestu, chřestový salát s uzenými kachními prsíčky a teplý farmářský chřest s bio vejcem 62°C. 

Více

Z magazín

Ochutnejte porci jarních novinek ze Zátiší Group.

Více

Art Season V Zátiší 2

V Zátiší pro vás spouštíme unikátní projekt, který propojuje malířské umění s tím gastronomickým. V restauraci si můžete nově prohlédnout obraz od významného českého umělce Viktora Freša.

Více

Art Season V Zátiší

V Zátiší pro vás spouštíme unikátní projekt, který propojuje malířské umění s tím gastronomickým. V restauraci si můžete nově prohlédnout obraz od významného českého umělce Jiřího Georg Dokoupila. 

Více

Grand Restaurant Festival

Navštivte nás v rámci Grand Restaurant Festivalu od 15. ledna do 28. února. Letošním tématem je "Super food".
 

Více

Vychutnejte si nedělní ráno

Neděle jsou od toho, abychom se rozmazlovali. Proto pro vás každý sedmý den v týdnu od 11:30 připravujeme mezinárodní brunch. Vyspěte se do růžova a zbytek nechte na nás.

Více

TREFA do červeného a bílého

"Víno je ušlechtilý nápoj, za kterým je spousta dřiny. Užívejte si ho."
Přečtěte si rozhovor s naším manažerem a vrchním sommeliérem v jedné osobě - Liborem Pavlíčkem.

Více

Darujte WOW zážitek

Udělejte radost svým blízkým nebo obchodním partnerům elegantním wowcherem do některé z restaurací Zátiší Group.

Více

Z magazín

Ochutnejte porci zimních novinek ze Zátiší Group.

Více