TREFA do červeného a bílého

"Víno je ušlechtilý nápoj, za kterým je spousta dřiny. Užívejte si ho."
Přečtěte si rozhovor s naším manažerem a vrchním sommeliérem v jedné osobě - Liborem Pavlíčkem.

Libor Pavlíček před lety pil jen pivo, než ho pohltil svět vinic a vína. Ročně ochutná až 1 200 vzorků a s vinaři ze světa se domluví třemi jazyky. Pro vás však vybírá vína z moravské produkce, která se světové špičce přinejmenším vyrovnají.

Novinky 2018

Art Season V Zátiší

Art Season V Zátiší

21. února 2018

V Zátiší pro vás spouštíme unikátní projekt, který propojuje malířské umění s tím gastronomickým. V restauraci si můžete nově prohlédnout obraz od významného českého umělce Jiřího Georg Dokoupila. 

Více
Grand Restaurant Festival

Grand Restaurant Festival

15. ledna 2018

Navštivte nás v rámci Grand Restaurant Festivalu od 15. ledna do 28. února. Letošním tématem je "Super food".
 

Více
Vychutnejte si nedělní ráno

Vychutnejte si nedělní ráno

12. ledna 2018

Neděle jsou od toho, abychom se rozmazlovali. Proto pro vás každý sedmý den v týdnu od 11:30 připravujeme mezinárodní brunch. Vyspěte se do růžova a zbytek nechte na nás.

Více