Prázdniny se v restauraci V Zátiší ponesou ve znamení lokální čerstvé zeleniny, bylinek, ale také chutí exotických dálek. Přijďte vyzkoušet osvěžující letní pokrmy šéfkuchaře Igora Chramce.
Letní kuchyně je tradičně odlehčená, plná zeleniny, šťavnatých chutí a neotřelých kombinací. Na to vsadil také Igor Chramec v restauraci V Zátiší a pro hosty připravil barevné menu. To odstartuje foie gras s meruňkami a rozmarýnem. Hlavním chodům dominuje lehká úprava mas. Vyzkoušet můžete candáta s květákem, pórkem a citronovým gelem nebo kachní prsa s pohankou, kedlubnou a levandulí. V závěru na vás čeká křehký dezert pavlova s mangem.
Letní novinky restaurace V Zátiší zůstanou v kartě po celé prázdniny.
Prohlédnout si celé à la carte menu.
Prázdninové menu
Foie gras, marinované meruňky, rozmarýn
Glazovaný candát, květák, pórek, citronový gel
Kachní prso, levandule, kedlubna, pohanka
Mango pavlova