TREFA do červeného a bílého

"Víno je ušlechtilý nápoj, za kterým je spousta dřiny. Užívejte si ho."
Přečtěte si rozhovor s naším manažerem a vrchním sommeliérem v jedné osobě - Liborem Pavlíčkem.

Libor Pavlíček před lety pil jen pivo, než ho pohltil svět vinic a vína. Ročně ochutná až 1 200 vzorků a s vinaři ze světa se domluví třemi jazyky. Pro vás však vybírá vína z moravské produkce, která se světové špičce přinejmenším vyrovnají.

Další novinky

Hostující šéfkuchař Bernhard Reiser 3. - 6. března

Hostující šéfkuchař Bernhard Reiser 3. - 6. března

Na 3. - 6. března připravil hostující michelinský šéfkuchař Bernhard Reiser pro hosty V Zátiší speciální menu

Více
zimní Magazín Zátiší Group

zimní Magazín Zátiší Group

Zimní číslo s interview s naším šéfkucchařem Igorem Chramcem a sezónními novinkami

Více
Travellers' Award 2019

Travellers' Award 2019

Restaurace V Zátiší druhá mezi luxusními restauracemi v ČR v žebříčku Travellers' Award 2019 podle Trip Advisor.

Více