TREFA do červeného a bílého

"Víno je ušlechtilý nápoj, za kterým je spousta dřiny. Užívejte si ho."
Přečtěte si rozhovor s naším manažerem a vrchním sommeliérem v jedné osobě - Liborem Pavlíčkem.

Libor Pavlíček před lety pil jen pivo, než ho pohltil svět vinic a vína. Ročně ochutná až 1 200 vzorků a s vinaři ze světa se domluví třemi jazyky. Pro vás však vybírá vína z moravské produkce, která se světové špičce přinejmenším vyrovnají.

Další novinky

Zimní festival

Zimní festival

Ochutnejte 3 lahodné chody šéfkuchaře Dana Bureše s vínem za jedinečnou cenu. Podáváme od 6. ledna do 13. února během obědů a večeří s odchodem do 19 hodin.

Více
Nové menu šéfkuchaře Daniela Bureše

Nové menu šéfkuchaře Daniela Bureše

Tatarák a raviola jsou stálice našeho menu a patří mezi nejoblíbenější pokrmy vás, našich hostů. Pod zkušenýma rukama šéfkuchaře Daniela však prošly výraznou proměnou. Objevte i další novinky!

Více
Champagne brunch

Champagne brunch

Zažijete nedělní hostinu s Champagne v restauraci V Zátiší! Ochutnáte 7-chodové menu s láhví Champagne R&L Legras pro 2 osoby a s neomezenou konzumací piva i nealkoholických nápojů.

Více