TREFA do červeného a bílého

"Víno je ušlechtilý nápoj, za kterým je spousta dřiny. Užívejte si ho."
Přečtěte si rozhovor s naším manažerem a vrchním sommeliérem v jedné osobě - Liborem Pavlíčkem.

Libor Pavlíček před lety pil jen pivo, než ho pohltil svět vinic a vína. Ročně ochutná až 1 200 vzorků a s vinaři ze světa se domluví třemi jazyky. Pro vás však vybírá vína z moravské produkce, která se světové špičce přinejmenším vyrovnají.

Další novinky

Toskánská hostina s Jiřím Markuzzim

Toskánská hostina s Jiřím Markuzzim

Ve čtvrtek 14.10. 2021 od 19.00 hod vám naservírujeme večer z 9 chodů a 7 chutí vín vybraných sommeliérem Jiřím Markuzzim

Více
E-shop teplých jídel z našich restaurací

E-shop teplých jídel z našich restaurací

Od úterý do soboty vaříme teplá jídla, která vám připravíme k osobnímu vyzvednutí v naší restauraci

Více
9 CHODOVÁ HOSTINA

9 CHODOVÁ HOSTINA

9 chodové menu vám přináší neomezenou konzumaci Prosecca, vína, piva i nealkoholických nápojů. Zažijete několikachodovou hostinu, při které vám jídla servírujeme v ochutnávkových porcích doprostřed stolu.

Více