Sommeliér Jiří Markuzzi vám ve středu 16. ledna od 19 hodin osobně představí vína z italského vinařství Guiseppe Gabbas. Vína z prosluněné Sardinie doplní pokrmy Igora Chramce ve speciálním degustačním menu.
Menu i s vinným párováním si můžete vychutnávat až do 18. ledna.
MENU S VÍNY GIUSEPPE GABBAS:
Ceviche z mořského vlka, olio extra vergine di oliva DOP 2018 Gabbas
Vermentino di Sardegna Manzanile DOC 2017
Telecí svíčková a marinované hovězí žebro, pyré z bílé ředkve s datlemi, špenát, telecí jus s Xéres vinaigretem
Dule Cannonau di Sargdena Classico DOC 2014
Ravioli s ricottou a gorgonzolou, tomatový dip, pekanové oříšky
Lillové Cannonau di Sardegna DOC 2017
Sýrový talíř
Arboré Cannonau di Sardegna Classico Riserva DOC 2013
Degustační menu s víny a minerální vodou: 2 290 Kč
Rezervujte si svůj stůl ZDE.
Jedná se o výjimečnou událost, proto klubové výhody platí pouze během obědů.