Objevte podzimní chutě v našem zářijovém menu. Ochutnáte například srnčí hřbet s kaštany a brusinkami nebo candáta s dýní. Jako sladkou tečku poté francouzský jablečný koláč s calvados créme fraiche.
Představujeme silvestrovské menu, které Vás bude provázet během posledního večera tohoto roku. Můžete se těšit na na bohaté pokrmy z různých koutů světa doprovázené výtečnými vínami. Přijďte s námi přivítat nový rok!
V neděli nechte vaření na nás. Od 9.září pro vás chystáme první brunch v novém konceptu. Vybrané speciality si můžete vychutnávat každou neděli od 11 do 15. Brunch zahrnuje domácí limonádu, kávu, čaj a láhev vína pro 2.
V období od 11. do 14. září se můžete těšit na kulinářský zážitek, který vám zprostředkuje držitel michelinské hvězdy Francouz Mourad Haddouche.