Zářijové sezonní menu

Objevte podzimní chutě v našem zářijovém menu. Ochutnáte například srnčí hřbet s kaštany a brusinkami nebo candáta s dýní. Jako sladkou tečku poté francouzský jablečný koláč s calvados créme fraiche.

Další novinky

Hostující šéfkuchař Bernhard Reiser 3. - 6. března

Hostující šéfkuchař Bernhard Reiser 3. - 6. března

Na 3. - 6. března připravil hostující michelinský šéfkuchař Bernhard Reiser pro hosty V Zátiší speciální menu

Více
zimní Magazín Zátiší Group

zimní Magazín Zátiší Group

Zimní číslo s interview s naším šéfkucchařem Igorem Chramcem a sezónními novinkami

Více
Travellers' Award 2019

Travellers' Award 2019

Restaurace V Zátiší druhá mezi luxusními restauracemi v ČR v žebříčku Travellers' Award 2019 podle Trip Advisor.

Více