Nový koncept, moderní interpretace slovanských chutí z farem a lesů, s příběhy krajiny a špetkou drzosti.
Marek Všelicha
Husí „kaldoun“, domácí nudle, foie gras, růžičková kapusta _fullhd (1).jpg

Menu sv. Martina

Podáváme od 9. do 14. listopadu. Ochutnejte 3 lahodné chody.

Sezonní menu

Fascinace chutí

Přinášíme moderní interpretaci slovanských chutí. Tradiční ingredience propojujeme s lehkostí současné gastronomie a ze sezonních surovin tvoříme pokrmy, které potěší všechny smysly.

Á la carte menu
VJ255520_fullhd.jpg (1)
VJ255409_fullhd.jpg
Naše menu odhaluje skutečnou chuť slovanství – hluboce autentickou, zároveň inovativní, s úctou k tradicím a odvahou experimentovat.
Daniel Bureš

K základům

Na našem poli pěstujeme zeleninu, bylinky i jedlé květy bez chemie a v souladu s přírodou. Sledujeme fascinující cestu rostliny ze semínka na talíř. Hledáme původní slovanské odrůdy.

Z pole
DSC01821.jpg
DSC01885.jpg (2)