Dozvěděli jste se ještě nějakou zajímavost?
Juraj: Mourad několikrát hostoval v Brazílii, dokonce se kvůli tomu začal učit portugalsky. Byl také první v Evropě, kdo nabízel 70 různých druhů vín po skleničkách.
Pavel: Mourad ke konci pracovní doby obchází stoly a ptá se hostů na spokojenost s jídly. Někdy dokonce pomáhá přímo při servisu.
Jaké další překvapení pro hosty V Zátiší máte?
Pavel: Po cestě zpátky jsme se stavili v Alsasku u dalšího michelinského šéfkuchaře. Narazili jsme na něj náhodou. Při rozhovoru jsme zjistili, že se zná s michelinkými šéfkuchaři, kteří u náš již hostovali - Pascalem a Toixem. Pozvali jsme ho a podle všeho to vypadá, že by na jaře mohl přijet.
Juraj: Z menu jsme byli nadšeni. Navíc polovinu používaných surovin si pěstuje sám. Byl velmi potěšen naším pozváním a moc se do Čech těší. Zatím ale nebudeme více prozrazovat, dokud nebude všechno potvrzeno.
Určitě je se na co těšit a to v obou případech.
Menu Mourada Haddouche najdete
zde.
Těšíme se na vaši návštěvu.