V zatisi

Nahlédněte do kuchyně

Libor Pavlíček

Libor Pavlíček

Managing Director

zatisi

V Zátiší Group mě, myslím, považují za součást inventáře:). Pracuji tu téměř od úplných začátků. Je to neuvěřitelné, ale začínal jsem v roce 1993 jako vykulený číšník v restauraci Parnas. Postupně jsem se vypracoval na Chef de Rang, zástupce manažera, v roce 1997 jsem krátce pomáhal v Bellevue formovat nový tým a dnes jsem "doma" V Zátiší. Jako manažer restaurace zde působím od roku 2001.

T +420 604 541 658 E libor.pavlicek@zatisigroup.cz
Igor Chramec

Igor Chramec

Executive Chef

zatisi

Gastronomii jsem propadl již v 15 letech. Pracoval jsem ve špičkových restauracích v Anglii a v jednom novátorském podniku v Austrálii. Jsem původem ze Slovenska, ale svůj domov jsem nyní našel v Praze. Praha je mi blízká a myslím, že je plná inspirace.

T +420 222 221 155 E igor.chramec@zatisigroup.cz
Pavel Brož

Pavel Brož

Executive Chef

zatisi

Přes 12 let jsem žil v Londýně a Edinburghu, kde jsem pracoval pro kuchařské legendy, jaké jsou Albert Roux, Paul Merrett nebo Galvin brothers. Po návratu do Prahy jsem hledal práci, ve které bych se stále rozvíjel jako kuchař a zároveň využil všechny zkušenosti nasbírané v zahraničí. To se mi podařilo V Zátiší, kde jsme začali s novým konceptem dvou šéfkuchařů a společně se skvělým týmem restauraci posunujeme stále vzhůru po gastronomickém žebříčku.

T +420 222 221 155 E pavel_broz@yahoo.com
Ramesh Mamgain

Ramesh Mamgain

Creative Indian Chef

zatisi

Pro Zátiší Group pracuji od roku 2014. Předchozích 15 let jsem pracoval v mezinárodních hotelových řetězcích a špičkových restauracích v Indii a Asii. V Zátiší oceňuji, že mám v kuchyni volnou ruku a mohu se plně vcítit do našich hostů. Chci, aby pro ně byla návštěva restaurace příjemným zážitkem, a tak se snažím najít, co je nadchne, překvapí a okouzlí. Za nejdůležitější ve svém životě považuji svou rodinu a vymýšlení a přípravu neotřelých pokrmů.

T +420 222 221 155 E ramesh.mamgain@zatisigroup.cz
Jan Kulhánek

Jan Kulhánek

Deputy Manager

zatisi

V restauraci V Zátiší pracuji od roku 2005, ale se Zátiší Group jsem se setkal již jako brigádník během studií. A proč jsem si vybral gastronomii? Od dětství miluji dobré jídlo a vždy mě těšilo dělat lidem radost. V Zátiší jsem se postupně stal i vášnivým milovníkem vína.

T +420 222 221 155 E jan.kulhanek@zatisigroup.cz
Juraj Pilát

Juraj Pilát

Deputy Manager

zatisi

V Zátiší Group se pohybuji od roku 2009. Nejdříve jako brigádník v cateringu při studiu na vysoké škole. Následně jsem se usadil v sesterské restauraci Mlýnec, kde jsem se postupně vypracoval na pozici Deputy Managera. Od léta 2017 jsem součástí týmu restaurace V Zátiší. Na práci v gastronomii mám rád to, že je to obor, který se neustále vyvíjí a stále se v něm děje něco zajímavého. Lidé se jím inspirují na sociálních sítích, kde mě baví vytvářet obsah a komunikovat s našimi hosty.

T +420 222 221 155 E juraj.pilat@zatisigroup.cz
Táňa a Jana

Táňa a Jana

Hostesky

zatisi

Táňa: V Zátiší je pro mě už v podstatě rodina, pracuji tu již od roku 1996. Jako rodinu vnímám nejen některé kolegy, ale i hosty, kteří se k nám už léta vracejí.
Jana: Do restaurace V Zátiší jsem nastoupila hned po škole, v září 2013. Dva roky jsem obsluhovala hosty u stolu, teď je vítám na recepci. Svět gastronomie mě velmi baví a ráda navštěvuji různé restaurace. Těší mě, že pracuji zrovna V Zátiší a mohu se tak učit od těch nejlepších.

T +420 222 221 155 E vzatisi@zatisigroup.cz