V únoru vám, naším zákazníkům připravujeme pokrmy z českého hovězího masa od Maso Klouda. Můžete se těšit na polévku, tatarák i steak. Nové menu šéfkuchaře Igora Chramce můžete ochutnat nejen po celý únor, ale zůstane na jídelním lístku i po následující měsíce.
Od Maso Klouda odebíráme vyzrálé české hovězí maso jako jediný fine dining podnik. Před dvěma lety ho založil Martin Klouda, který má s řeznictvím více než 20 let praxe. V jeho firmě odkupují zvířata přímo od českých zemědělců a dohlíží už na samotný život a výkrm dobytka. Maso následně zpracovávají ve vlastním provozu v Olešnici na Blanensku, a to podle tradičních postupů. Výsledkem je velmi kvalitní a chutné maso.
Únorové menu šéfkuchař Igor Chramec sestavil hned ze tří pokrmů obsahujících toto výborné maso:
Hovězí consommé, raviola plněná hovězím masem a zeleninou
Tatarák z vyzrálého hovězího, kořeněný hovězí vývar, hořčičná majonéza
Vyzrálý hovězí rib eye, zauzené bramborové pyré, karotka vařená v cideru, jus