ČESKÉ VÁNOČNÍ MENU
Tradiční kulajda s hříbky a křepelčím vajíčkem
Ryzlink Vlašský 2016 - Pozdní sběr, Březí
***
Zvěřinová paštika, nakládané cibulky, uzené mandle
Pálava 2016 – Pozdní sběr, Popice
***
Filet z candáta, espuma z bramborového salátu, kořenová zelenina
Ryzlink Rýnský 2017, Pozdní sběr, Popice
***
Husí variace, Vánoční kroupový „Kuba“, pyré z červeného zelí, husí jus s černým rybízem
Merlot 2016, Pozdní sběr, Velké Bílovice
***
Teplá vánočka s rozinkami, skořicová zmrzlina
Ryzlink Vlasšský „Železná“2015, Výběr z hroznů, Mikrosvín Mikulov
Cena:
Menu 1 490 Kč / osoba
Vína 790 Kč / osoba